BİTİRME PROJELERİ

BİTİRME PROJELERİ SERGİSİ 10/06/2016 – 11/06/2016 HAZİRAN TARİHLERİNDE DÜZENLENECEK

KATILIM KOŞULLARI

  • Elektrik Mühendisleri Odası faaliyet alanlarında örgün eğitim veren bütün Üniversitelerin ilgili bölümlerinde okuyan tüm bitirme projesi öğrencileri Bitirme Projeleri Sergisi’ne herhangi bir ücret ödemeksizin katılabilir.
  • 2015–2016 Öğretim Yılı içinde gerçekleştirilen bütün projeler sergiye katılabileceklerdir. Sergiye katılabilmek için 15 Mayıs 2016 tarihine kadar EMO Ankara Şubesi`ne proje danışmanının bilgisi dahilinde başvurmuş olmak yeterli koşuldur. (bps.org.tr adresinden katılım formu doldurulacaktır)
  • Etkinlikte sunulacak olan projeler bitirme projeleriyle sınırlı olmayıp; öğrencilerin ve öğrenci topluluklarının eğitim – öğretim hayatları içinde geliştirmiş oldukları “Özel Projeler” de proje danışmanı tarafından uygun bulunmak kaydıyla sergide yer alabilecektir.
  • Proje sergisine katılan her proje öğrencisi sergide yer alacak prototipi kendisi gerçekleştirecektir. Proje sergisinde gerekli olabilecek poster, kartvizit, fotokopi, internet bağlantısı vb EMO tarafından karşılanacaktır. Projenin sergilenebilmesi için ekipman (projeksiyon, özel sistemler vb) gerekiyorsa, proje ekibi tarafından sağlanacaktır.http://2016.bps.org.tr/

BİTİRME PROJELERİ SERGİSİ

afis_bps_2016_convertli.cdr


20 Nisan 2016, Çarşamba 24 kez görüntülendi